onsdag 8. februar 2012

Suppetid

I søken etter litt middagsinspirasjon fant jeg oppskrift på "Hot onsdagssuppe" på matprat.no. Jeg har gjort om litt på oppskriften, blant annet byttet ut svinekjøtt med kylling og rød karripasta med gul karripasta. Den ble akkurat passe hot for oss. Ønskes en sterkere variant er det bare å ha i mer karripasta (evnt mindre for en mildere variant..). Suppen smakte ekstra godt etter en tur i lysløypa ;0)

Hot onsdagssuppe (4 porsjoner)

400 g kyllingfilet
1 ts salt
½ ts pepper
2 ss olje til steking

2 stk gulrot , i skiver
1 stk løk, delt i biter
1 boks hermetiske tomater, grovhakket
1 dl langkornet middagsris
4 dl kokosmelk
7 ½ dl grønnsakfond/buljong
3 ss  gul karripasta
1 boks hermetiske kikerter

Ha alle ingrediensene i en kjele og kok opp (unntatt kjøtt og kikerter). Kok i ca 15 min før du kjører suppen med stavmikser.

Mens suppen koker krydrer og steker du kyllingfileten. Ha kikerter og kylling i suppen før servering. Strø litt frisk koriander på toppen hvis du har.

Tror det tok 25 min fra vi startet på maten til suppen var klar til å spises - kjapt, sunt, godt og enkelt :)


Frk I. :)

2 kommentarer: