torsdag 10. november 2011

Enkelt og greit: Panert sei :)

I dag spiste Frk E middag hos sine gode naboer L&M. På menyen i dag var det hjemmelaget grove pitabrød med panert sei, hjemmelaget remulade og salat.

Pitabrød laget av L&M


Panert sei
Sei
Hvetemel
Egg
Paprikapulver
Parmesan
Kavringer

- Sei i biter
- knus kavring i stavmikser til brødsmuler, bland med paprikapulver og parmesan etter eget ønske.
- vend seien i hvetemel, så i egg før den vendes i kavringblandingen.
- stek seibitene

Remulade fra "Familiekokeboka" til Gausdal og Alfsen:
1 eggeplomme (romtemp)
1 ts dijonsennep
1 ss sitronsaft
1 dl solsikkeolje
1 ss hakket persille
2 ss hakket sylteagurk
salt og pepper
1 ss kapers (kan droppes)

Vips eggeplomme godt i en bollesammen med sennepen. Spe på med olje i en tynn stråle mens du pisker (pass på at det er samme temp på egg og olje). Vend inn de øvrige ingrediensene, og smak til med salt og pepper.

Dette var en super torsdagsmiddag :)

ha en fin torsdagkveld!

Frk E.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar