søndag 24. juni 2012

Jentehelg :)

Frøknene skulle egentlig på hytte til hyttetur i marka, men pga at Frk E hadde et noe ublidt møte med en marmortrapp i Roma, ble det heller en mer urban utgave av jentehelgen. Siden vi er litt over gjennomsnittet opptatt av mat ble dette høyt prioritert :)

Helgefølelsen kom sigende torsdag kveld - da hadde vi dagpass til festivalen OverOslo med Jan Eggum, Minor Majority og Melissa Horn. Det var SOL, varmt, maten smakte bra, musikken var perfekt, det var mye folk og god stemning!!

Vi sparket lørdagen igang på Kolonihagen på Frogner med økologisk brunsj. Etter å ha spist blåskjell, scones, drukket eplesaft fra Telemark, spist kanelsnurrer, skravlet og Frk I hadde fått en god dose Chai latte vendte vi nesten mot Norwegian outlet på Vestby. Har fant vi mye vi "måtte" ha, sparte penger gjorde vi også ;) Frk I kjøpte seg den 3. shortsen for sesongen, så nå bør sommeren snart bli bittelitt varmere! Ellers havnet både kokebøker, litt turtøy og ikke minst hver vår ismaskin i handleposene.
Sneak peak fra Kolonihagen















Siden været var så som så fristet det lite med bål i skauen. Vi valgte derfor å tilbringe St hansaften på Restaurant Havsmak. Her valgte vi kveldens 5 retters som blant annet bestod av kamskjell, fiskesuppe, lyr, oster og jordbærsuppe.














Etter noen timer med søvn var det frokost hos Frk E. På menyen stod rugbrød med lun chèvre og fikensyltetøy.

Mottoet for dagen ble "den finnes ikke dårlig vær bare dårlige klær (og noen pyser;))". Turen gikk fra Sognsvann via Ullevålseter (veldig gode boller med eplesyltetøy!!) til Midtstuen. Jentehelgen ble avsluttet med skikkelig sommermat: rabarbrasuppe (både til forrett og hovedrett) og sprøstekt makrell:)

Dårlig vær i sikte...

Vi er med dette oppladet og klare for en ny arbeidsuke :)

Frk E. og Frk I.

2 kommentarer:

  1. Hei på dere.
    Har dere jobb?

    SvarSlett
  2. Hei Anonym,
    Begge jobber innen administrasjon og ledelse.

    SvarSlett