Peanøtt -og sjokoladekonfekt (ca 24 stk)
250 g hvit sjokolade
250 mørk sjokolade
175 crynchy peanøttsmør.
Kle en firkantet for som måler ca 10x20 cm med bakepapir. Smelt hvit sjokolade og peanøttsmør i vannbad eller mikrobølgeovn. Varm blandingen i ca 30 sek på full effekt, ta bolle ut og rør. Gjenta til blandingen er helt smeltet. Hell blandingen i formen. Smelt den mørke sjokoladen og ha den på toppen. Rør litt rundt med en kniv for å lage et marmorert mønster, dekk til og sett til avkjøling. Skjæres opp i passe store biter (Oppskrift i Vakre hjem, tipset fra god kollega :))
Oreotrøffler (ca 30 stk)
2pk Oreokjeks
100g philadelphiaost naturell
250 g hvit sjokolade
Knus kjeksen, hold av en 1/2 kopp smuler til pynt. Tilsett philadelphiaost litt om gangen - fortsett til det er en blanding som kan trilles til kuler (bruk stavmikser). Sett blandingen i fryseren i ca 15 minutter og trill kuler. Smelt hvit sjokolade og dypp kulene i. Dryss litt kjekssmuler over før sjokoladen stivner (Oppskrift i Vakre hjem, tipset fra god kollega :))
Fløtekarameller
3 dl kremfløte
250 g sukker
100 g lys sirup
50 g smør
Blandes og kokes i 1.5 - 2 timer. Helles i former og settes til avkjøling.
Smaker skikkelig jul :0)
Her er resultatet:
Søt godishilsen fra frøknene :)
Kjempe godt var det!!:-) Hilsen nabo'n!
SvarSlett